Tagg: Windows Mobile

Därför är Sony Ericsson väldigt illa ute

Att det är utförsbacke för Sony Ericsson lär inte många ha missat som följer mobilbranschen. Faktum är att en av de saker som jag uppmärksammats om den senaste tiden gör det ganska tydligt varför Apple har framtiden för sig och Sony Ericsson måste tänka om. En gammal kollega som kanske till viss del kan beskrivas… Läs mera »

Xperia X1 är inte till för de stressade

Xperia är verkligen inte något som minskar risken för magsår. Du har säkert hört att den är långsam. Det är felaktigt. Den är J-VLIGT långsam. Skaffade en på releasedagen och för de som verkligen ska använda sin som daglig telefon känner jag stort medlidande. Min kommer mest vara ett testobjekt för att bygga mobila program.

Windows 7 kommer utan e-post, fotoredigering och filmskapande

Microsoft tycks ha lyssnat både på vissa avancerade användare, och domstolsbeslut, och meddelar att de tänker strunta i att stoppa in Windows Mail, Windows Photo Gallery och Windows Movie Maker i Windows 7. Istället kommer man satsa mer på Windows Live och där erbjuda motsvarande funktioner. Detta kan vara ett ganska riskabelt arbetssätt eftersom Microsoft… Läs mera »