Tagg: Windows Update

I may be a victim of counterfeit software

Precis innan semestern dog min installation av Windows 7 av sig själv när den försökte uppdatera sig med kritiska uppdateringar via Windows Update. Det tog två hela dagar att installera om det med alla uppdateringar, köra in alla program & spel på nytt, konfigurera alla utvecklingsmiljöer och gud vet vad. Idag när jag startar upp… Läs mera »

Microsoft nere till armbågen i syltburken igen när de ändrar inställningar i webbläsaren

Många börjar nog tappa räkningen över när Microsoft på ett eller annat sätt råkar hjälpa sig själva att försöka behålla sin monopol-liknande position på mjukvarumarknaden. Nu senast har en av medarbetarna på CNet lyckats fånga Windows Search Helper på bar gärning när den försökte ändra standardsökmotor i Firefox till Microsofts nykomling, Bing, på marknaden.

Webbhotellet Prionet hackat – igen

Webbhotellet Prionet har lyckats bli hackade igen, rapporterar IDG. Det fascinernade är att när man läser kommentarer på Webmaster Network så gnälls det hur mycket som helst av folk som i övrigt verkar tycka att de driver en seriös verksamhet fast inte tänkt till och valt ett vettigt webbhotell. Om jag betalade 100 kronor om året… Läs mera »