Stäng
Tredje uppdateringen av boken släpps via Intranätverk

Tredje uppdateringen av boken släpps via Intranätverk

Idag har e-boken Webbstrategi för alla släppts i ett uppdaterat skick via förlaget Intranätverk. De har ett mer problemfritt sätt dels för mig som författare men också för dig som köper boken, så det känns mycket lovande. Bland annat så kan alla som köper e-boken via dem få uppdateringar gratis under ett års tid, och sen när jag släpper en pappersbok via dem så kan alla köpare få e-boken på köpet.

Med andra ord kan jag ha mer kontroll över boken och vara mer generös den vägen än vad jag kan via de handlare jag nått med egen-utgivning så här långt. Det ser jag fram emot.

Du som köpt boken via Smashwords kan ladda ner den senaste versionen via dem. Har du köpt den någon annanstans och vill ha den senaste versionen? Mejla din kopia av boken, kvitto eller liknande till mig på info (a) webbstrategiforalla.se så ska jag fixa så du får del av framtida uppdateringar.

De saker som är uppdaterade är dels en massa stavfel (eller ‘slavgel’ du som läste PC+/Datormagazins insändardel) men också samtliga errata, rättelser och tillägg som behövts så här långt.

Du som redan har läst boken får jättegärna sätta ditt betyg eller skriva en recension på tjänsten Goodreads. Det är ett sätt för mig som författare att få återkoppling om vad du tycker, vad som kan bli bättre, och så vidare. Tack på förhand!

E-boken kan köpas hos Intranätverk för 125 kr inklusive moms. Då får du åtminstone ett års uppdateringar på köpet och erbjudande på kommande böcker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.