Bilder

Nå ut med dina sociala medier-profiler på Google

Profiler i sociala medier nu tillsammans med Knowledge Graph hos Google

Nu har du större anledning än någonsin tidigare att ta tag i strukturen i din HTML-kod och följa pragmatisk webbstandard. Genom att Google nu i sin ruta för Knowledge Graph länkar till träffens profiler på de sociala medier och nätverk som man använder bör du ta en extra titt hur det ser ut. Instruktioner om hur… Läs mera »

Att DDOS:a sin egen webbplats…

Bostadsmarknaden är lätt ansträngd i de flesta större städer. Som grädde på moset möttes de som skulle betala för att få stå kvar i bostadskön hos Boplats i Göteborg av meddelandet att sajten var nere.

Konstiga bilder

Väldigt instruerande och uppenbar förklaring för oerfarna föräldrar. Antar att detta är det enda man behöver veta som certifierad förälder. Det mesta verkar styras av helt vanliga datorer idag, och är det inte blåskärm på bankomaten så behöver Windows-datorn på flygplatsen starta om för att Windows Update vill installera Windows Genuine Advantage – vilket vi… Läs mera »

Nära nedladdningschef?

Adobe är inte helt hundra med översättningar, åtminstone inte i ovan exempel som gjorde mig mycket förbryllad över vad den knappen var till för.

Min Vista är fantastisk

Visst finns det en inneboende konflikt i att filen ej-klar.jpg ligger synligt på skrivbordet, och när jag drar den till soptunnan så kommer detta meddelande upp. Sätter mitt hopp till att Windows 7 kommer att fungera så som Vista borde.

Fungerar verkligen dagens kreativa spam?

Tillåt mig tveka att spam-meddelandet ovan fungerar ens på engelsktalande. Hur tusan tror avsändaren att ett meddelande med ämnesraden “Open this, damn you” ska tas emot på ett bra sätt? Sen att min e-postadress är både mottagare och avsändare är väl ganska genomskinligt?

Porr för datorgeeks

Så här ska det se ut när man kodar om 3Gb MOV-film till en AVI, och har massor med andra tunga grejer igång samtidigt 😀

Bläddra till sida: