Stäng

Ubuntu har en trevlig installationsprocess

Installation av Ubuntu 10.10Kampanjsajten jag bygger på jobbet kommer troligen i en version i WordPress också.

When in Rome… tänkte jag och installerar nya Ubuntu 10.10 som utvecklingsmiljö.

En fin avstressande detalj för oss som installerar mycket och ofta är att i Ubuntus nya installationsprogram fortsätter den att jobba med att kopiera filer etc trots att jag inte valt användarnamn eller de andra uppgifterna. Med andra ord kan man vara något disträ och låta installationen köras lite mer oövervakad utan att det tar längre tid – det gillar jag.

Nu är jag på jakt efter ett utvecklarverktyg som hjälper till med PHP, HTML och CSS. Tips?

Ladda ner Ubuntu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.