Stäng

UPS är inte nazister enligt deras advokat

Dan Nilsson som driver bloggen Dan.se har just tagit emot ett brev, du vet sånt där på papper som liknar en räkning, från företaget UPS advokatfirma Lindh DLA Nordic. I brevet tillbakavisar advokatfirman lite försynt att UPS har med nazityskland att göra och ber ganska vänligt Dan att ta bort den informationen från sin blogg.

Ska man tro att UPS är lata och använder sin advokatfirma, eller att de faktiskt har kopplingar till nazityskland?
Svårt att veta då de faktiskt, om de nu varit kompententa inom hur webben funkar, borde ha valt att personligen kontaktat Dan angående hans inlägg och kritik mot UPS där han jämstället UPS med nazityskland.

Inte helt otroligt är det så att de på UPS stört sig på att det är så mycket kritik och anklagelser när man söker på Google efter deras företagsnamn.
På detta sätt kommer ju UPS få ännu sämre resultat på Google i och med att massor av oss som bevakar vad som händer inom webbkommunikation faktiskt kommer skriva om detta. De har med sin okunskap skapat sin egen Google bombing.

Allt detta för att de inte bemöter kritiken eller förstår hur nätet fungerar. Genom att följa god sed för hur man länkar, se nedan, så blir jag också en av de som hjälper Dan Nilsson att komma högre upp på Google med sina nazistanklagelser. Så funkar nätet, svårare är det inte.

Skrivet om “UPS-bluffen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.