Stäng
Vägarbete får adress att sluta existera

Vägarbete får adress att sluta existera

Västtrafiks reseplanerareEn liten anekdot om en kundresa. Innan jag skulle lägga mig tänkte jag kolla när jag behövde resa för att hinna i tid till mötet med kollegorna på VGR IT i Mölndal kommande förmiddag. Jag varvade upp Västtrafiks reseplanerare, matade in från Järntorget och till Bergfotsgatan i Mölndal. Svaret var att “Ingen anslutning hittades”.

Hmm, underligt. Gjorde ju exakt samma sökning förra veckan och då fanns det minsann en busslinje som gick till Bergfotsgatan. Well, jag testar imorgon igen. Idag då, samma svar. Så då fick det bli att ta bilen istället.

Väl framme möttes jag av bilden ovan. Hållplatsen höll på att byggas om. Det underliga i sammanhanget är att det brukar fungera fint med sökning på en adress.

Nu spekulerar jag fritt, och jag kanske får insikt förr eller senare, men kan det vara så att när Västtrafik drar in hållplatsen som heter Bergfotsgatan slutar även adressen att existera enligt deras system? Det är ju minst sagt ett problem i en stad som förväntas vara en byggarbetsplats i många år framöver på grund av Västsvenska paketet.

Oavsett vad är det intressant hur information och användbarhet är så tajt sammankopplade idag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.