Stäng

Vann en surfbräda och nu semester i Lindvallen

Min Burton Se7en

Idag rundades Webcoast av, och som en händelse blev mitt föregående blogginlägg belönat med en surfbräda från Binero och i det ingick en surfkurs i Norge med Lapoint! Jävligt kul, kan inte komma på att något jag skrivit tidigare har blivit uppmärksammat på det viset!

Surfplattan från Binero som jag vann under WebcoastMotiveringen:

“Under en galen bild och det anspråkslösa namnet “anteckningar” döljer sig en välskriven, väl beskrivande och intressant text som sammanfattar tre sessions från Webcoast. Trots många mer personliga bidrag finner vi denna den mest intressanta texten.”

Vågsurfing är den enda brädsporten jag kan komma på att jag inte testat, som grädde på moset är jag verkligen inte någon god simmare. Min sambo beskriver min simstil som ehum “ansträngd” efter några tiotals meter 🙂
Men det ska bli grymt kul.
Då representanten från Binero hörde att jag ännu inte hade något konto hos dem men sedan 12 år hos deras gurkälskande konkurrent i Västerås så fick jag förstås ett gratiskonto. Klurar på vad jag ska provköra hos Binero, något MVC:igt kanske?

Webcoast som helhet var en fantastisk upplevelse. Väldigt inspirerande folk som dök upp, fantastiska sessioner, god mat och inte minst till ett pris som nästan är så missvisande lågt att man kan missta sig för att det inte skulle vara bra.
Det dök upp cirka 250 personer som på ett eller annat sätt jobbade med webben, må det vara marknadsföring, bearbeta texter så det blev användbara och faktiskt några utvecklare. Men jag hörde inte en enda utläggning som hade programmeringskaraktär och det är befriande då det inte saknas sådana träffar.

Nu har jag hankat mig igenom sex timmar i bilen från Göteborg och chillar i Lindvallen för en veckas snowboard-åkning.

Det är så pass knackig uppkoppling här uppe att det nog blir en vecka utan blogginlägg och fokus på brädträning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.