Stäng
Webbanalys-boken har nu fått ett omslag

Webbanalys-boken har nu fått ett omslag

Redan innan boken fick ett omslag har 16 personer förköpt boken. Tusen tack för det förtroendet, hade jag aldrig gissat på! Just nu är jag i skedet att ta in det sista av slutkorret in i e-boken och till det som ska tryckas. Mina korrekturläsare har gjort en grym insats, särskilt Pernilla Thor har varit hård med språkligheter. Tack!

Omslag för boken Webbanalys - förstå och förbättra användarnas upplevelseWebbanalys-boken fortsätter i bloggen

Du som köper boken kommer få en hel del nyttiga uppdateringar, kompletteringar och reflektioner kring boken här på bloggen. Så missa inte att titta in emellanåt.

Om du har några särskilda önskemål om vad bokens lanseringsbloggande ska handla om så tar jag förstås emot förslag. Några inlägg håller på och formuleras i huvudet redan nu. Bland annat har jag tänkt göra omfattande analyser av kända och stora webbplatser för att det ska gå att jämföra sin egen webbplats. Det är särskilt när man ska sätta sin egen ambitionsnivå som det är bra att veta att inte det egna målet redan på förhand är lägre än vad andra organisationer lever upp till. Se det som ett stöd till konkurrensanalys och någon form av benchmarking.

Vill du gärna se checklistor, tips på hur man använder vissa verktyg,eller inlägg som är djävulens advokat mot något, eller något helt annat så hör av dig.

Webbanalys-boken släpps 29:e september – förköp redan nu

Att datumet är satt till 29:e september är ingen slump. Om min mamma levt hade det varit hennes födelsedagspresent. Hon dog när jag var drygt 20 år, vid millenieskiftet, och den händelsen har hängt med som en mentalt dämpande skugga sedan dess. Så boken får stå som någon form av delbetalning för allt hon hann med att göra för mig och som högtidlighållande av hennes födelsedag.

E-boken släpps som sagt 29:e september, men på papper skickas den till tryck samma datum. På papper är boken att vänta i mitten av oktober och då några dagar för leverans till de som beställt.

E-bok och webbversion finns att ladda ner

Webbanalys-boken kan nu läsas och laddas ner gratis ›

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.