Stäng
Webbstrategi-boken snart klar för tryck

Webbstrategi-boken snart klar för tryck

Nu efter nästan en månad har jag korrekturläst boken Webbstrategi för Alla två gånger. Första omgången var, till exakt ingen överraskning, en brutal vända där det i många fall var mer anteckningar per sida än utskriven text. Andra omgången blev det något bättre där det rent utav fanns några få uppslag utan justeringar.

Det som händer nu är att jag ska göra boken klar för tryck. Samtidigt kommer jag fixa så det blir en bra ebok/epub för de av er som helst läser på läsplatta/mobil/surfplatta.

Har redan fått en recension av en person som läst den första korrekturlästa versionen:

Boken är i världsklass! Rekommenderar att alla som driver en webbplats läser den!
Johan Säll Larsson, webbutvecklare

Blev både förvånad och glad när jag fick detta meddelande från Johan. Förhoppningsvis är det inte hans bortkopplade djungelvistelse i Thailand som påverkat hans åsikt då jag gärna vill tro att någon mer kommer bli glad när de läser min bok.

Inte helt olikt materialet jag har i boken finns även i ett utkast på utredning om bildbanker för Västra Götalandsregionen jag släppte förra veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.