Stäng

Windows Vista är mycket hjälpsamt – kan läsa tankar

Vista hjälper mig att avinstallera WinAmpJag visste inte att Windows Vista skulle vara så hjälpsamt. Åtminstone inte att det, trots att det bara är ett enkelt litet operativsystem, klarar av att läsa mina tankar eller ge mig förträffliga råd.

Alldeles nyss när jag använde den fantastiska funktionen att trycka på Windows-knappen för att sedan in vilket program jag ville starta så lyckades Vista med konststycket att komma på att markera just avinstallationen av mediaspelaren Winamp.
Det ligger nog mycket artificiell intelligens bakom detta för just avinstallationen av detta program använder jag ofta, desto mer sällan startar jag själva programmet på detta vis. Bakom all häftig AI finns det goda rådet att jag borde passa mig för att använda programvaror som utsätter mig för onödiga risker, antagligen kan jag känna mig mycket tryggare om jag enbart använder Microsofts Media Player.

Inte nog med detta, Windows Media Player startar automatiskt när jag drar igång Apples mediaspelare iTunes på min dator. Jag känner mig förstås trygg med att Windows Mediaplayer ligger i bakgrunden, belastar min processor och får musmarkören att blinka frenetiskt för att rädda mig från Steve Jobs Empire of Evil som kan tillföra min dator mycket skada.

Gör som jag, bli räddad av Windows Vista Business Edition – redan idag – till den milda summan av endast 3000 kronor.

Psst, gå inte på det där skitsnacket om att Microsofts kunder dissar Vista på grund av att:

  • Windows XP är bättre.
  • Kunderna redan har Windows XP.
  • Vista kräver mer resurser från datorn (till vilken nytta?).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.